Ik ben een enthousiasteling met liefde voor lekker eten en fijne avonden met vrienden

Ik word er zo gelukkig van dat ik als fotograaf een bijdrage mag leveren aan iemands speciale moment! Uit zo’n moment probeer ik dan ook álles te halen. Dit doe ik door ervoor te zorgen dat jij je helemaal op je gemak voelt en geniet. Op een gegeven moment zal je niet eens meer merken dat ik er ben. Hierdoor ontstaan de meest liefdevolle, spontane en pure momenten en ik sta klaar om ze te vangen.

Als fotograaf word ik mega enthousiast wanneer ik nieuwe mensen ontmoet en hun verhaal mag vastleggen.

Hi! Mijn naam is Anna

Over mij

Sindsdien heb ik mijn fotografie en bewerkingsstijl ontwikkeld. Ik wil namelijk mensen een goede weerspiegeling geven van hun speciale moment. Door veel aandacht te besteden aan de nabewerking, passen de foto’s bij mijn fotografiestijl en stralen ze de liefde, spontaniteit en puurheid uit die ik zo graag vastleg.

Het is begonnen met foto’s maken op vakantie, maar ik merkte al snel dat ik wat miste op mijn natuurfoto’s. Ik miste mensen. Want mensen geven een bepaalde dynamiek aan een foto; ze brengen het tot leven. Vanaf dat moment besloot ik fotoshoots te doen voor familie en vrienden. Zij steunden mij enorm met mijn fotografie. Een vriendin maakte zelfs een Instagramaccount voor mij aan en niet veel later was de eerste aanvraag een feit!

Hoe het is begonnen...

Website Assets-Arch Outline

Mijn droom is om nog heel veel mensen blij te maken met de door mij gemaakte beelden. Word jij ook blij van een wijntje bij zonsondergang en mooie intieme momenten samen met de mensen die je lief zijn. Dan hebben we vast een klik! Ik kijk er nu al naar uit om jou te ontmoeten!

Mijn droom 

Naast fotografie maak je me ook heel blij met een heerlijke cappuccino, warme zomeravonden en familie en vrienden om mij heen. Ook vind ik het fijn om creatief bezig te zijn en geniet ik van het bewerken van foto’s.
Ik woon met heel veel plezier in Ede en studeer aan de CHE. Naast fotograferen sta ik twee dagen voor de klas. Kinderen geven mij enorm veel energie. Ik blijf het bijzonder vinden dat ik mag bijdragen aan hun plezier op school én hun ontwikkeling.

Cappuccino, warme zomeravonden en lieve vrienden

Waar ik blij van word

leer mij kennen

Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen!

Foto's door Anna Hage Fotografie

www.annahagefotografie.nl