Vrijdag 22 april '22

‘s morgens kwam ik aan bij Pascal, het eerste wat ze mij vroegen was of ik koffie lustte, maar natuurlijk! We begonnen de dag relaxed en Pascal trok zijn prachtige pak aan. Met behulp van zijn zus en moeder ging dat heel vlot, zijn vader keek van een afstandje toe.

Na een gezellig uurtje vertrok ik naar Angela. Zo rustig als het bij Pascal was, zo levendig was het bij Angela. Iedereen was druk in de weer om een mooie welkomstboog met ballonnen neer te zetten. Binnen werd Angela’s haar en make-up gedaan. Terwijl de kapster bezig was hing ik Angela’s jurk in een boom, voordat ze hem aan zou trekken. De tijd ging snel en voordat ze het wist had Angela met behulp van haar moeder haar droomjurk aan! De trap weer af naar beneden en toen werd er op de deur gebonsd! Haar vriendinnen stonden als verrassing te wachten en kwamen vol enthousiasme binnen. Wat een gezelligheid! Niet veel later kwam Pascal ook aan en volgde daar de ontmoeting. Een mooi moment! Na het koffiemoment (en bier voor de mannen, haha) vertrokken we richting het Wekeromse Zand. Daar volgde de trouwshoot. Aanschouw zelf de prachtige beelden. 

We reden weer terug naar Barneveld waar de ceremonie plaats vond. Na de ceremonie gingen we naar het Schaffelaarse Bos waar we allemaal een tasje kregen met eten en drinken. Na de lunch maakten we de groepsfoto’s en ging het bruidspaar naar de kerk. Mijn dag zat er al weer op! 

Lieve Pascal & Angela, veel geluk samen!

vendors bij deze bruiloft:

Kapster: @salon_uniek
Bloemist: @landelijkbloemkado
Bruidsjurk: @prinsesbruidsmode

Foto's door Anna Hage Fotografie

www.annahagefotografie.nl